COCOHAGEN MADPAKKEBIDDER

COCOHAGEN MADPAKKEBIDDER-Cocohagen

Hos COCOHAGEN har vi de sidste år produceret virkelig mange, lækre smagsoplevelser til Danmarks erhvervsliv. Til juicekæder, jakkesæt og skostørrelse 37-45. Men hos COCOHAGEN har vi alle børn – og dem har vi længe gerne ville producere noget særligt til.

Det er børnene, vi vil forkæle. Det er deres smagsløg, der skal udvikles til at vælge kvalitet og økologi frem for det masseproducerede og konventionelle. De skal kende smagen af det bedste. Og børn vil altid vælge det, der smager allerbedst. Derfor lancerer vi nu COCOHAGEN Madpakkebidder.

COCOHAGEN Madpakkebidder er 100% økologiske, 100% plantebaserede, 100% gennemskuelige – fyldt med rene råvarer. Helt uden tilsætningsstoffer, tilsat sukker, laktose, gluten og palmeolie. Alle unikke værdier, som børnene er ret ligeglade med – her er den allervigtigste værdi, at COCOHAGEN Madpakkebidder smager bedre. Smager bedst.

De plantebaserede trøfler til de små findes i varianterne “JORDBÆR”, “KAKAO” og “ÆBLE” – de vejer hver især 10 gram og er indpakket i en genanvendelig folie. ‘Bird’ er kommet på forsiden og den er klar til dagen og verden med bagvendt kasket og rygsæk.

Vi sender selv vores børn i børnehaver og skoler med COCOHAGEN Madpakkebidder. Skal du have en omgang med?

Læs næste

Madpakkerbidder hos cocohagen
Madpakkerbidder hos cocohagen

Efterlad en kommentar

Alle kommentarer er modereres, før de bliver offentliggjort.

Denne side er beskyttet af reCaptcha, og Googles Politik om beskyttelse af persondata og Servicevilkår er gældende.