COCOHAGEN søger sælger/konsulent/key account, der kan sælge verdens sejeste plantebaserede kakaotrøfler!

Vores mission er at overtage konfekturemarkedet. Punktum.

Det er vi godt i gang med, og vi høster både anerkendelse og opmærksomhed landet over. De seneste par måneder har været særligt vilde, idet vi først vandt Sol Over Gudhjem Produktprisen for bedste konfektureprodukt, og nærmest samtidig med det kunne vi byde Johan Bülow velkommen som medejer. 

 

Vores potentiale har få begrænsninger, og vi oplever i dag, at vi ikke når at servicere alle de fantastiske virksomheder, der allerede bruger os, eller som vil starte samarbejde med os - og i endnu mindre grad får vi opsøgt potentielle, nye kunder, der ikke kender til os. Samtidig øges kendskabsgraden til os fra private forbrugere konstant, men vi skal have flere til at kende os, og verdens lækreste konfekture sælger ikke sig selv.

Nu leder vi efter vores nye kollega, der skal sælge COCOHAGEN til markeder som facility service / mødeforplejning, HORECA og high end f&b-butikker. Primært i Region Hovedstaden, men ikke begrænset dertil. Arbejdet er lige dele opsøgende, relationsplejende og servicerende. 

Det er måske dig, hvis du kan se dig selv i følgende profil:

  • Du navigerer socialt let i forskelligartede miljøer - Vi lever af relationer.
  • Du er fantasifuld og ambitiøs og stiller dig ikke tilfreds med middelmådige løsninger - Vi følger ingen faste procedurer eller normer. 
  • Du er selvkørende og ansvarsfuld og vil gerne ud af døren og møde folk i virkeligheden - Succesraten er i dag kæmpestor ligeså snart, at folk møder og smager COCOHAGEN
  • Du har på den ene eller anden vis en fordel ved dit produkt-, kunde,- og/eller markedskendskab - Eller kompenserer ved din ildhu og opfindsomhed!

Det er bestemt ikke vigtigt, om du er en skolet sælger, men det er en ubetinget nødvendighed, at du ved, at du er virkelig god til det!!


COCOHAGEN blev grundlagt i 2015 af den tidligere politimand, Asbjørn Diemer, der i dag er adm. direktør. Vi producerer, pakker og distribuerer alt fra vores lille fabrik på Strandvejen i Humlebæk. Alle produkter er økologiske, plantebaserede og uden tilsat sukker. De bliver spist i flere dele af verden af både erhvervslivet og private.

Vi er en lille produktionsvirksomhed med kæmpestore ambitioner og tæller i skrivende stund fire fuldtids- og syv deltidsansatte i alderen 15-35. Der er travlt, men vi sludrer senere med musik på anlægget, fredagsøl og træning i baggården.

Virksomhedsstrukturen er flad, og der er ikke langt fra ide til handling, så du får alle muligheder for at sætte dit præg på virksomheden. 

 

Hos COCOHAGEN får du:

  • En veldisciplineret forretningsplan med vækststrategi
  • Et stærkt back-office med A-Z kendskab til produkter, levering, certificeringer m.m., idet vi selv producerer, pakker, lagerfører og distribuerer 
  • Ansvar efter indsats
  • De fedeste kollegaer

 

Lyder vi som et fedt match, og er det kun af lyst og ikke af nød, så sælg dig selv til mig og vent endelig ikke for længe - vi har nemlig brug for dig!

Skriftlig ansøgning sendes til cocohagen@cocohagen.dk. Skriv `Sælger 2020´ i emnefeltet. 

  

De bedste hilsner 

Asbjørn Diemer
COCOHAGEN

 

Skriv en kommentar

Alle kommentarer bliver modereret inden de bliver publiceret.

Køb nu