Nye gevandter og et navneskift til de mundrette bidder!

DET NYE

Måske ved du det allerede, måske gør du ikke, men fremover kommer vores Bliss Cubes til at hedde Bliss Bites!

Og hvorfor så det? Det er der en helt fornuftig forklaring på: Vi har nemlig lyttet til jer, vores dejlige “fans”.

Vi får tit feedback på vores produkter, og det er vi virkelig glade for. En af de hyppigste tilbagemeldinger, vi får, er, at betegnelsen cube er for abstrakt - for hvad er en cube? Noget man kan spise eller noget man skal løse med fingrene? Ah, helt så slemt er det måske ikke, men der er i hvert fald en del forvirring om, hvad navnet dækker over.

Den forvirring vil vi gerne gøre op med én gang for alle, og vi har haft daddelhjernerne i blød for at gentænke navnet på den kvadratiske, mundrette daddelbid, og vi er nu kommet frem til det perfekte navn.

Vi vil derfor gerne præsentere jer for Bliss Bites – verdens lækreste daddelslik i én-bids-størrelse, perfekt til kaffen, mellemmåltidet, træningen, madpakken, indsæt-selv-alle-tider-på-døgnet.

DET VELKENDTE

Ordet ‘Bliss’ er ikke et nyt begreb i Cocohagensammenhæng, tværtimod har vi brugt det lige siden begyndelsen. 

‘Bliss’, der betyder lyksalig, bliver i engelsktalende lande ofte brugt om eksklusive produkter lavet af uovertrufne luksusingredienser. Den betegnelser, synes vi, passer perfekt på vores produkter. 

En ‘Bite’ ved alle hvad er, nemlig en lille hapser, og der findes derfor ingen bedre beskrivelse af verdens lækreste daddelslik, end at kalde det for Bliss Bites = små hapsere af rendyrket lyksalighed.

Det nye navn kalder selvfølgelig på et nyt, flot og mere informativt design, hvilket vores vores Bliss Bites naturligvis har fået. Og det er simpelthen blevet tæskelækkert (hvis vi må være så friske at sige det selv).

TAK FOR JERES INPUTS

I efteråret lavede vi en rundspørge, hvor vi spurgte jer, hvilke ting, I syntes, der var allervigtigst at fortælle om på den nye indpakning. Den feedback har vi selvfølgelig taget til os, og de tre ting, som fik flest stemmer, pryder nu vores Bliss Bites flotte indpakning. 

Og indpakningen er virkelig blevet flot! Der er kommet smæk på farverne, og de nye Bliss Bites er nu markant nemmere at skelne fra hinanden, hvilket bl.a. betyder, at du får meget lettere ved at genkende dine favoritter i snackskålen - selv tak ;)

 

 

 

Skriv en kommentar

Alle kommentarer bliver modereret inden de bliver publiceret.

Køb nu