Det hele startede i 2014. Dengang var Asbjørn betjent på Nørrebro i København. Ved siden af jobbet som ordensmagt begyndte han i sin fritid at trille daddelkugler – det gjorde han dels fordi han havde et godt øje til sundt slik, og dels fordi han håbede på, at han kunne tjene lidt ved siden af sin tjenestemandshyre.

Efter et halvt års trilleri havde Asbjørns hjemmeproduktion af sundt slik grebet sådan om sig, at det lille køkken i rækkehuset var ved at være for småt. Jagten på et større køkken gik nu i gang.
Den jagt førte ham til Jespers industrikøkken i Farum.

Jesper er kok og tidligere christianit. Hans kokkekarriere startede på Christiania, da han som 13-årig blev køkkenassistent på Spiseloppen. Efter han blev færdigudlært, arbejdede han som kok i bl.a. Asien, USA og Italien. Udover det har han været kok for kongehuset på deres udenlandsrejser, været chefkok på Hotel D’Angleterre, samt haft Danmarks første private dining-restaurant (en restaurant for kun ét selskab ad gangen).


Tilbage i Jespers industrikøkken, hvor Asbjørn fik lov at leje sig ind, begyndte frøet til både et venskab og et partnerskab så småt at spire.
Mens Asbjørn sad og lavede slik i den ene ende af køkkenet, stod Jesper og lavede mad til sit cateringfirma i den anden ende. En gang imellem kiggede han Asbjørn over skulderen, og kunne hurtigt konstatere, at Asbjørn havde masser af gåpåmod og gode ideer, men knapt så meget køkkensnilde. Jespers nysgerrighed blev efterhånden pirret, og hans interesse for Asbjørns produkt voksede. Han tilbød derfor at hjælpe Asbjørn med produktionen, og de to lavede en aftale: Jesper skulle udvikle produkterne og styre produktionen, mens Asbjørn skulle sørge for at udbrede kendskabet til deres produkter. Et partnerskab og et (lidt umage) venskab var født.

Produktionen af sundt slik fortsatte i køkkenet i Farum indtil januar 2017, hvor de flyttede ind på en nedlagt tankstation i Humlebæk – et daddelstenkast fra Louisiana. Siden da er det kun gået fremad.
Efter overtagelsen af tankstationen var der pludselig plads til topprofessionelle maskiner, heriblandt en valsemaskine, som er den maskine der former konfektmassen til cubes og barer. Det har for alvor sat skub i produktionen. 

 


Selvom der er sket meget siden starten, så har præmissen for produktet ikke ændret sig:
det er stadig 100% økologisk, vegansk og uden tilsætningsstoffer eller konserveringsmidler.
Og så smager det bare dødlækkert.