Det er REN KÆRLIGHED

I Cocohagen prøver vi på alle parametre at gøre os umage hver dag. For vores egen skyld. For sundhedens skyld. For miljøets skyld. For fremtidens skyld. Men frem for alt for smagens skyld!

For hvis der er noget, vi er rigtig gode til, så er det at udvikle og producere RENE og lækre bliss cubes og bliss bars - som er det, vi kalder vores konfekt – der ikke bare er sunde, men som også smager supersødt og syndigt. Smag dem her

Vores mål var fra starten, at alt skulle være 100% økologisk. Hvorfor? Fordi, det synes vi, er den rigtige måde at spise på og den eneste rigtige måde at dyrke jorden på. Samtidig er Cocohagen helt enkelt grundlagt med ønsket om at skabe et alternativ til konventionelt slik. Det skal være lige så knasende sprødt, cremet blødt og lækkersødt - bare produceret med 100% naturlige råvarer.
Læs Cocohagens historie her

Konfektproducent uden grænser

Herfra er vi bare blevet mere og mere ambitiøse. Økologi er en helhedsorienteret tankegang, som tilgodeser både mennesker og miljø. Den tanke vil vi tage så langt som overhovedet muligt så længe, vi ikke går på kompromis med smagen.

I stedet for kokossukker, agavesirup eller endda raffinerede sukkervarianter er dadlen vores eneste kilde til sødme. Vi bruger store, bløde og solmodne dadler fra Tunesien, og ALLE ingredienser i alle vores produkter er noget, du kan udtale og forstå. Der er NUL hokus pokus, færrest mulige ingredienser og 0% tilsætning.

Hvis ikke, du allerede har smagt vores bliss cubes og bliss bars, så hop over i shoppen og vælg dine favoritter og få dem sendt direkte til din hoveddør – Vi betaler fragten