COCOHAGEN VANDT SOL OVER GUDHJEM PRODUKTPRISEN

COCOHAGEN VANDT SOL OVER GUDHJEM PRODUKTPRISEN 2020-Cocohagen

Sol Over Gudhjem årets kokke- og produktkonkurrence ! 

– vi var i finalen og nerverne sad udenpå tøjet, da Asbjørn stod klar til michelinkokkene og gastronomernes bedømmelse. Det var svært at få armene ned igen, da "vinderen er ... Cocohagen!" blev annonceret 🥳

Vi fik hermed de dygtigste i fagets ord for, at smag og sensorik er lige i øjet. Der fejres stadig på tanken i Humlebæk – og Asbjørn har sagt følgende, da han blev spurgt, hvordan det var at vinde Sol Over Gudhjems Produktpris:

"Da jeg startede Cocohagen, var det med ønsket om at skabe nyt... og med en masse drivkraft for at se, hvad mine kompetencer rækker til. Da jeg i lørdags stod og ventede på dommernes afgørelse, gik det op for mig, at det rent faktisk er en milepæl og potentiel skillevej at blive bedømt af nogle af landets fremmeste kokke for vores kakaotrøffel, som vi har kreeret, produceret, pakket og leveret. Fordi det netop er dét, vi vil – at tilbyde det lækreste og mest velsmagende konfekture – er anerkendelsen i at modtage Sol Over Gudhjem Produktprisen også diplomet på, at det er lykkedes. 
... Og så er det sindssygt fedt, at det er økologiske, plantebaserede kakaotrøfler, som vi producerer uden tilsat sukker eller tilsætningsstoffer, der kan kalde sig for VINDERE 💚🌱🏆"

 


 

 

 

Læs næste

PURE COCOA | PORTRÆT AF EN VINDER-Cocohagen

Efterlad en kommentar

Alle kommentarer er modereres, før de bliver offentliggjort.

Denne side er beskyttet af reCaptcha, og Googles Politik om beskyttelse af persondata og Servicevilkår er gældende.