Vi bliver ofte spurgt //

FAQ

Vi vil supergerne hjælpe dig uanset hvad din henvendelse drejer sig om og vi håber at hjælpe dig lidt på vej ved at besvare de oftets stillede spørgsmål her. Du skal til hver en tid være velkommen til at kontakte os i formularen nedenfor.

Vi besvarer din henvendelse så hurtigt vi kan alle hverdage mellem kl. 7-15Gennemsnitlig svartid indenfor 24 timer

PRAKTIKPLADS: Kreativ content-maskine til COCOHAGEN

 

praktikant søges til cocohagen

Hos COCOHAGEN søger vi en passioneret og energisk praktikant

... som kan style opsætninger og miljøer og tage knivskarpe billeder, redigere korte videoer, skrive engagerende tekster og generelt generere visuelt fængende indhold til vores sociale kanaler, nyhedsbreve og webshop. En kreativ content-maskine, simpelthen! 


Vi forestiller os, at du er...

… studerende ved eksempelvis KEA og skal finde en udbytterig praktikplads, hvor du får ansvar og bliver udfordret. Du har æstetisk sans og en iver for at bygge brands som COCOHAGEN op på tværs af alle platforme. Arbejdet inkluderer, men begrænses ikke til: 

  • Foto- og videoopgaver; styling og redigering.
  • Copy writing (både til posts på SoMe, men også nyhedsbreve, webshoptekster, osv.)
  • Planlægning og projektstyring ifm. indholdsproduktion


Hos COCOHAGEN samarbejder vi og sørger for, at alle er med på en idés grundsten, men herfra kan du løbe selvstændigt med en opgave og levere godt indhold, som vi kan bruge strategisk i vores marketing. 


COCOHAGEN er en virksomhed i rivende udvikling

Vi producerer plantebaserede trøfler – for sunde foodies med søde tænder. Kompromisløs konfekture som verden så småt er ved at få øjnene op for, heriblandt Johan Bülow, som inden sommer blev medejer. Vi kan med andre ord tilbyde, at du kan være med på en enormt spændende startup-rejse, der ikke nødvendigvis stopper, fordi dit praktikforløb gør. 


Teamet, som du vil blive en del af, er stadigt voksende. Fællesnævneren er, at vi er unge, glade og ansvarsbevidste – hverdagen på den nedlagte tankstation i Humlebæk er fyldt med presserende opgaver, deadlines, kærlig humor og røverhistorier fra chefens tidligere karriere i politiet. 


Er det dig, vi leder efter?

Så send en skriftlig ansøgning og CV til nana@cocohagen.dk inden nytår (01.01.2021) – inkludér meget gerne relevant, visuelt indhold, som du har produceret tidligere eller skitsér en kampagne, sådan som du ville løbe med den i skrivende stund. Det vigtige er ikke, at du har den rigtige data eller de rigtige vendinger med, men at vi kan få en fornemmelse af din æstetik og stil. 

Vi svarer på alle henvendelser så snart vi er landet igen i starten af januar.